Brolægger: Vi kan varetage din belægningsopgave

Har du brug for professionel hjælp til at få lagt en flot flisebelægning i din indkørsel, eller drømmer du om en smuk fliseterrasse, hvor du kan sidde i sommerhalvåret og nyde det gode vejr? 

Har du en have i flere forskellige niveauer eller med skråninger, og kunne du tænke dig at få bygget en støttemur? Uanset hvilken form for belægningsopgave du skal have udført, så kan vores brolægger varetage opgaven.

Morus ApS er et erfarent og familiejet brolæggerfirma, der udfører mange forskellige belægningsopgaver for private husejere og erhverv i Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart. Vi kører dog også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er behov for vores hjælp.

Hvad koster brolægning?

Der er stor forskel på, hvor meget en brolægning koster, da vores priser afhænger af opgaven, dine ønsker til resultatet og valg af materialer. Vi tilbyder blandt andet følgende former for brolægning:

  • ​Flisebelægning
  • ​Fliseterrasse
  • ​Flisetrappe
  • ​Støttemur
  • ​Ny indkørsel

Der er for eksempel stor forskel på, om vi skal lægge en mindre flisebelægning, eller om vi skal bygge en støttemur hele vejen rundt om din grund. Uanset hvilken opgave du skal have udført af vores brolægger, kan vi tilbyde en billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Du kan således være helt sikker på, at du får et flot og ikke mindst langtidsholdbart resultat, når du vælger at lade os stå for din belægningsopgave.

Har du brug for hjælp fra en erfaren brolægger?

Hvis du har brug for hjælp fra en erfaren brolægger i nærheden af Kolding, Vejle, Middelfart eller Fredericia, så kommer vi gerne en tur forbi din adresse til en besigtigelse af opgaven og en snak med dig omkring dine ønsker og behov. 

På baggrund af dette besøg udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig. Du er velkommen til at kontakte os i dag og aftale nærmere.​

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med din have?

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og din have, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?


Du kan altid kontakte os på telefon 31 71 44 55 eller udfylde vores formular. Så er vi klar til, at give dig et stærkt tilbud, du næppe siger nej til.​

Familievirksomhed med stor erfaring

Claus og Morten er drivkraften bag virksomheden.

Alsidig indenfor have- og anlægsarbejde

Vi plejer og vedligeholder store og små haveanlæg.

For private, virksomheder og boligforeninger

Vores ydelser udføres for alle kundetyper.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ringer dig op, til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Morus ApS

Landlystvej 1

7000 Fredericia

CVR: 40624953

Kontakt os

Telefon: 31 71 44 55

E-mail: claus@morus.dk 

Her ligger vi