Haveservice: Pasning af have og vedligeholdelse af grønne områder

Har du brug for professionel havehjælp til at passe og pleje din have, eller leder du efter en havemand, der kan vedligeholde virksomhedens eller boligforeningens grønne udendørsarealer? Uanset hvilken form for haveservice du har brug for hjælp til, så står vi hos Morus ApS klar til at hjælpe dig.

Vi udfører professionelt havearbejde for en bred kundekreds i Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart samt andre omkringliggende områder. Her løser vi blandt andet opgaver for private husejere, der har brug for hjælp til græsslåning, hækklipning og haverenovering, ligesom vi også hjælper virksomheder og boligforeninger med at passe og pleje deres grønne arealer.

Vi tilbyder blandt andet følgende former for haveservice:

  • ​Græsslåning
  • ​Hækklipning
  • ​Renovering af have
  • ​Andre former for service af have
  • ​Vedligeholdelse af grønne udendørsarealer.

Hvad koster havearbejde?

Hvor meget havearbejde koster afhænger i høj grad af, hvor omfattende en opgave du har brug for hjælp til. Har du for eksempel kun behov for hjælp til at få klippet hækken en enkelt gang, eller ønsker du en aftale på regelmæssig haveservice til en fast pris?

Vi har stor erfaring indenfor havearbejde, og vi kan således tilbyde et flot resultat til en billig pris.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på haveservice

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på haveservice for private og erhverv, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi kan hjælpe dig, uanset om du har brug for hjælp til græsslåning, klipning af hækken, eller om du har et større grønt areal omkring din virksomhed eller boligforening, som du har brug for hjælp til at vedligeholde. Vi kører til dig i både Fredericia, Middelfart, Kolding og Vejle. Skal vi hjælpe dig?​

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med din have?

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og din have, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?


Du kan altid kontakte os på telefon 31 71 44 55 eller udfylde vores formular. Så er vi klar til, at give dig et stærkt tilbud, du næppe siger nej til.​

Familievirksomhed med stor erfaring

Claus og Morten er drivkraften bag virksomheden.

Alsidig indenfor have- og anlægsarbejde

Vi plejer og vedligeholder store og små haveanlæg.

For private, virksomheder og boligforeninger

Vores ydelser udføres for alle kundetyper.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ringer dig op, til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Morus ApS

Landlystvej 1

7000 Fredericia

CVR: 40624953

Kontakt os

Telefon: 31 71 44 55

E-mail: claus@morus.dk 

Her ligger vi