Ny træterrasse bygges

Lad os bygge din nye terrasse

Drømmer du om at få bygget en smuk ny træterrasse i din have i villakvarteret, på din virksomhedsgrund eller i forbindelse med din boligforening, og leder du derfor nu efter en professionel fagmand, der kan hjælpe dig? Så står vi hos Morus ApS i Fredericia klar til at varetage din opgave.

Vi har mange års erfaring som anlægsgartner for både privatpersoner, boligforeninger og virksomheder i Kolding, Middelfart, Vejle og omegn. Vi fokuserer på at sikre vores kunder lige netop de løsninger, som de efterspørger. Det betyder for eksempel, at vi både kan bygge en ny træterrasse eller lægge en fliseterrasse, hvis det er det, der ønskes. 

Hvad koster en ny træterrasse?

Der kan være stor forskel på, hvor meget en ny træterrasse koster at etablere. Vores priser varierer fra opgave til opgave og afhænger således blandt andet af en række individuelle valg og ønsker. Det kan for eksempel være særlige ønsker i forhold til:

  • Terrassens størrelse
  • ​Valg af terrassebrædder
  • ​Form og funktion

Når du vælger at lade os stå for at bygge din nye terrasse i træ, så kan du altid forvente at få en konkurrencedygtig pris og at få et flot resultat, der kan holde i de næste mange år.

Kontakt os og få et tilbud på din nye terrasse eller få inspiration

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din nye træterrasse, eller hvis du har brug for inspiration og vejledning i forhold til, hvad der kan lade sig gøre. Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi hjælper dig også med at sikre, at du får lige netop den terrasse, som du kunne tænke dig.

Skal vi hjælpe dig med din have?

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og din have, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?


Du kan altid kontakte os på telefon 31 71 44 55 eller udfylde vores formular. Så er vi klar til, at give dig et stærkt tilbud, du næppe siger nej til.​

Familievirksomhed med stor erfaring

Claus og Morten er drivkraften bag virksomheden.

Alsidig indenfor have- og anlægsarbejde

Vi plejer og vedligeholder store og små haveanlæg.

For private, virksomheder og boligforeninger

Vores ydelser udføres for alle kundetyper.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ringer dig op, til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Morus ApS

Landlystvej 1

7000 Fredericia

CVR: 40624953

Kontakt os

Telefon: 31 71 44 55

E-mail: claus@morus.dk 

Her ligger vi