​Algebehandling for private og erhverv

Vi fjerner alger fra fliser og tage

Trænger dit tag eller din flisebelægning til at blive renset for mos og alger, og leder du i den forbindelse efter et professionelt firma, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Morus ApS står vi klar til at hjælpe dig med lige netop den algebehandling, som du har behov for. Vi henvender os til både privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder, og fra vores base i Fredericia kører vi ofte ud til kunder i Middelfart, Kolding, Vejle og omegn.

Vi tilbyder blandt andet:
  • Rensning af fliser
  • ​Rensning af tag
  • ​Rensning af terrasse

​​

Familievirksomhed med stor erfaring

Vi er en familievirksomhed, der har stor erfaring inden for have- og anlægsfaget. Vi hjælper både privatpersoner, virksomheder og boligforeninger med at sikre, at deres haver og grønne områder fremstår som ønsket.Vi kan således være behjælpelige med alt lige fra algebehandling til anlægsarbejde.

​Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på en algebehandling

Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende og skræddersyet tilbud med en billig pris på en algebehandling? Så kontakt os gerne allerede i dag med informationer omkring din opgave.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på blandt andet flisebehandling og tagbehandling, og vi beregner naturligvis også gerne en skarp pris til dig på lige netop din opgave.

Har du nogle spørgsmål i forhold til, hvordan vi kan hjælpe dig, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder og kompetencer, så er du også altid mere end velkommen til at kontakte os.

Skal vi hjælpe dig med din have?

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og din have, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?


Du kan altid kontakte os på telefon 31 71 44 55 eller udfylde vores formular. Så er vi klar til, at give dig et stærkt tilbud, du næppe siger nej til.​

Familievirksomhed med stor erfaring

Claus og Morten er drivkraften bag virksomheden.

Alsidig indenfor have- og anlægsarbejde

Vi plejer og vedligeholder store og små haveanlæg.

For private, virksomheder og boligforeninger

Vores ydelser udføres for alle kundetyper.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ringer dig op, til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Morus ApS

Landlystvej 1

7000 Fredericia

CVR: 40624953

Kontakt os

Telefon: 31 71 44 55

E-mail: claus@morus.dk 

Her ligger vi