Fliserens udføres med stor erfaring

Rensning af fliser tilbydes

Har du fået lagt en flisebelægning i din have eller omkring din boligforening eller virksomhed, og bærer den nu et tydeligt præg af mos og alger? Så kan det være en rigtig god ide at få foretaget en professionel fliserens, og det kan vi hos Morus ApS hjælpe dig med.

Vi er en familievirksomhed med stor erfaring inden for blandt andet rensning af fliser, og vi varetager både opgaver for privatpersoner, boligforeninger og virksomheder. Det kan for eksempel være i Fredericia, Vejle, Kolding eller Middelfart, men det kan også være i et andet omkringliggende område. 

Slut af med en imprægnering af fliser

Når vi har udført den nødvendige fliserens, så anbefaler vi, at du efterfølgende får imprægneret fliserne, da det vil give det bedste og mest langtidsholdbare resultat. Dette arbejde kan vi naturligvis også være behjælpelige med, når du bestiller en fliserens gennem vores firma.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får det bedst mulige resultat, uanset om opgaven lyder på rengøring af fliser, rensning af terrasse eller noget helt tredje, og derfor står vi også til rådighed i forbindelse med gode råd og vejledning.

Kontakt os og få beregnet en pris på fliserens

Kunne du tænke dig på forhånd at vide, hvor meget lige netop din fliserens kommer til at koste? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os med henblik på at få udarbejdet et skræddersyet og ganske uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder fordelagtige priser på vores arbejdsområder, som vi naturligvis altid varetager med fokus på at levere det bedst mulige resultat. 

Skal vi hjælpe dig med din have?

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og din have, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?


Du kan altid kontakte os på telefon 31 71 44 55 eller udfylde vores formular. Så er vi klar til, at give dig et stærkt tilbud, du næppe siger nej til.​

Familievirksomhed med stor erfaring

Claus og Morten er drivkraften bag virksomheden.

Alsidig indenfor have- og anlægsarbejde

Vi plejer og vedligeholder store og små haveanlæg.

For private, virksomheder og boligforeninger

Vores ydelser udføres for alle kundetyper.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ringer dig op, til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Morus ApS

Landlystvej 1

7000 Fredericia

CVR: 40624953

Kontakt os

Telefon: 31 71 44 55

E-mail: claus@morus.dk 

Her ligger vi