Tagrens der sikrer et smukt og holdbart tag

Rensning af tag for private og erhverv

Er taget på dit hus, din virksomhedsbygning eller din boligforening blevet kedeligt at se på, fordi det er fyldt med mos, alger og snavs? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos Morus ApS har vi stor erfaring inden for professionel tagrens, som vi både udfører for private husejere, boligforeninger og forskellige typer virksomheder.

Vi kører ofte ud til kunder i vores eget lokalområde omkring Fredericia, Middelfart, Vejle og Kolding, men vi kører også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores hjælp i forbindelse med en rensning og algebehandling af tag.

Med en grundig og professionel tagrens udført af vores dygtige medarbejdere kan du være sikker på, at du får et smukt tag, der fremstår som nyt, og som samtidig ikke bliver medtaget som følge af mos og alger. 

Hvad koster en tagrensning?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få renset sit tag for alger, mos og lignende. Vores priser afhænger af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  • ​Hvor stort dit tag er
  • Om vi også skal imprægnere taget efterfølgende
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til opgaven

Vi tilbyder dog altid en billig pris på rengøring af tag i forhold til den høje kvalitet, vi leverer.

Kontakt os og indhent et tilbud på professionel tagrens

Har du nogle spørgsmål omkring vores arbejde i forbindelse med rensning af tag, har du brug for yderligere information, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på professionel tagrens? Så kan du med fordel kontakte os allerede i dag.

Skal vi hjælpe dig med din have?

​Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde dig og din have, eller ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?


Du kan altid kontakte os på telefon 31 71 44 55 eller udfylde vores formular. Så er vi klar til, at give dig et stærkt tilbud, du næppe siger nej til.​

Familievirksomhed med stor erfaring

Claus og Morten er drivkraften bag virksomheden.

Alsidig indenfor have- og anlægsarbejde

Vi plejer og vedligeholder store og små haveanlæg.

For private, virksomheder og boligforeninger

Vores ydelser udføres for alle kundetyper.

Få et uforpligtende tilbud

Har du en specifik opgave der skal udføres, eller er du i tvivl om vi kan hjælpe dig, så er du velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi ringer dig op, til en uforpligtende snak om dit haveprojekt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Morus ApS

Landlystvej 1

7000 Fredericia

CVR: 40624953

Kontakt os

Telefon: 31 71 44 55

E-mail: claus@morus.dk 

Her ligger vi